Didgeridoo lessen

Didgeridoo lessen

 

Tijdens de les leer je hoe een je een didgeridoo moet bespelen. Ik ga proberen om de betoverende klanken en de heerlijke vibraties over te brengen zodat de vonk kan en mag overslaan.

En nee, je kan niet meteen verwachten dat je de eerste les al meteen kan doorademen (circular breathing) , maar hoe meer vertrouwen je in jezelf krijgt, hoe meer het instrument je gaat begeleiden op je pad.

De didge brengt rust in je lichaam en geest en geeft een intens gevoel van vrede. De geschiedenis van de didge gaat terug naar lang vervlogen tijden in het noorden van Australië.

Sommigen beweren dat de didgeridoo al meer dan 40 duizend jaar bestaat, maar Didgeridoosdat is niet te bewijzen. De didgeridoo vindt zijn oorsprong in Noord-oost-Arnhemland in Noord-Australië.  De oudste bewijzen over de ouderdom in de vorm van rotstekeningen zijn zo’n duizend tot tweeduizend jaar oud. Het originele verspreidingsgebied geeft aanleiding om aan te nemen dat de didgeridoo toch zeker tweeduizend jaar oud is. (wikipedia)

Door te spelen op een didgeridoo ondergaat je lichaam zoveel vibraties  je lichaam gebracht dat het hele systeem word gereset en terug gaat naar de “fabrieksinstellingen”.

De lessen duren een uur waarin ook tijd is voor een kopje koffie of een kopje thee.

De kosten zijn € 25,00 pp per les.