Djembé Les voor volwassenen

Tijdens de les leer je hoe een je een djembé moet bespelen. Ik ga proberen om de betoverende klanken en de heerlijke vibraties over te brengen zodat de vonk kan en mag overslaan. Sleutelwoorden zijn

Gezelligheid
Warmte
Respect
Helpendjembe-gruppo
Liefde

Geen ingewikkelde moeilijke lesstof of veel huiswerk. Simpel, fijn, voor iedereen, lachen, dat zijn de dingen waar de mensen het over hebben als ze na twee uur weer naar huis gaan.

Ooit als les begonnen om mensen te interesseren voor het mooie geluid van de djembé, is het nu meer een gezellig samenzijn met mensen die interesse hebben in drummen en in elkaar . En ja, we leren nog steeds ritmes en hoe ze de djembé moeten behandelen, maar er is ook alle ruimte om te kletsen en soms even stil te zijn.

Gezellig samen zijn met een helende werking

Onder het genot van een kop koffie of thee geef ik ieder twee weken les aan een aantal mensen met de mogelijkheid om tijdens de les ook over zichzelf te praten over dingen van heel uiteenlopende aard. En ik merk dat men elkaar kan helpen door in gesprek te gaan met respect en liefde voor de ander. En dan drummen we even niet maar gebeuren er wel hele mooie dingen.

De les is om de twee weken op woensdagavond. We starten om half acht en eindigen zo rond half tien.

De kosten zijn € 10,00 pp per keer.